Her er det masse smak på tallerken, som passer ypperlig sammen ♥ஜ
Spis & Nyt !
Ingredienser:
Til 4 porsjoner
- 800 g indrefilet av svin
- 800 g Amadine poteter
- 24 dulcita tomater
- 16 asparges
- Soltrøkede tomater
- Pinjekjerner
- 4 dl kjøttkraft
- 2 klementiner
- 2 ss soyasaus
- 3 ss balsamicoeddik
- Olje
- Maizennamel
- Ruccola
- Persille
- Salt
- Pepper
Krydre svinefileten med salt og pepper, brun den raskt i varm panne.
Settes i ovnen på 125 grader og tas ut når steketermometeret viser ca. 70 grader.
La svinefileten hvile innpakket i folie i 15 minutter før du skjærer den i skiver.
Dulcitatomater:
Legg tomater i en ildfast form.
Bland 3 ss olje og 3 ss balsamicoeddik,
Hell de over tomatene, topp med litt salt.
Stekes ved 125 grader sammen med svinefileten i ca. 15 minutter.
Orange saus:
- 4 dl kjøttkraft, 4 dl vann + ett beger Fond du Chef
- 2 klementiner
- 2 ss soyasaus
- 2 ts maizenna
- Salt
- Pepper
Jevn sausen med maisennamel utrørt i kaldt vann, og smak til med salt og pepper.
Stek pinjekjernene i en stekepanne på middels varme (uten olje eller smør).
Dytt litt rundt på dem til de får farge, men ikke svir seg.
Surr aspargesen lett i stekepanna i litt olivenolje.
Tilsett soltørkede tomater, delt i to, mot slutten av steketiden.
Strø over ristede pinjekjerner.
Dytt litt rundt på dem til de får farge, men ikke svir seg.
Surr aspargesen lett i stekepanna i litt olivenolje.
Tilsett soltørkede tomater, delt i to, mot slutten av steketiden.
Ha en neve rucculasalat på tallerkenen, legg asparges og tomatene over.
Server med svinefilet i skiver og poteter. Strø over ristede pinjekjerner.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar