Herlig fløyelsmyk kake med melkesjokolade ღ
Kakebunn:
- 5 egg
- 250 g sukker
- 135 g smør
- 135 g hvetemel
- 2t s bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g kokesjokolade
Sånn gjør du:
Krem:- Skill eggehvite og eggeplomme.
- Pisk eggehviten stiv.
- Pisk sukker og eggeplommer godt.
- Smelt smøret –smelt kokesjokolade i smøret.
- Avkjøl litt.
- Tilsett smør, sjokolade i eggedosisen, tilsett mel, bakepulver, vaniljesukker.
- Bland forsiktig inn eggehviten.
- Stekes i rund springform på 26Ø / 180 grader i 50 minutter.
- 1 kopp fløte
- ½ kopp smeltet smør
- 1 kopp sukker
- 120 g melkesjokolade
Sånn gjør du:
- Kok fløte, smør og sukker til det tykner.
- Tilsett melkesjokolade.
Kremen og kaken må være kald før kremen tas på kaken!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar