Tilbringer helgen i fjellheimen -og hva passer vel bedre enn en god, varmende viltgryte ♥
Oppskrift til 4 personer:
- 800 g finnbiff
- 200 g sjalottløk
- 250 g sopp
- 2 dl vann
- 125 g snøfrisk naturell
- 300 g creme fraiche
- 5 skiver brunost
- 1 dl tyttebær
- Knuste einebær
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
Gråskarvbu - Heggesetra - Sør Fron ♥
- Del soppen og brun de først i tørr panne, tilsett deretter litt smør og brun den ferdig, legg den i en stor gryte.
- Skrell og skjær sjalottløken i skiver, surres i litt smør og tilsettes i gryten.
- Brun kjøttet, litt og litt om gangen i panne på god varme i smør til kjøttet får fin brunfarge.
- Bland kjøttet med løk og sopp.
- Hell på vann og rør inn osten.
- La gryten koke i ca. 30 minutter.
- Tilsett knuste einebær, tyttebær, creme fraiche og smak til med salt og pepper til slutt.
Ha en fin helg - Kos dere !! ♥
Gråskarvbu - Heggesetra - Sør Fron ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar