Utrolig god middag med masse smak !
Saftige, litt sterke svinemedaljonger, servert med estragon ovnstekte poteter, stekt fennikel, vårløk
og krydret ruccula ♫♪
Saftige, litt sterke svinemedaljonger, servert med estragon ovnstekte poteter, stekt fennikel, vårløk
og krydret ruccula ♫♪
Til 2 porsjoner
- 400 g indrefilet av svin
- 4 skiver bacon
- ½ stk chili
- 1 stk sjalottløk
- ½ stk rød paprika
- Poteter
- Fennikel
- Vårløk
- Estragon
- Ruccola
Hakk chili, sjalottløk og paprika i små biter.
Rull tykke skiver av svinefilet i blandingen.Surr en baconstrimel rundt hver medaljong og fest den med en tannpirker.
Stek kjøttet i stekepanne med godt smør, på alle sider så både svinefilet og bacon blir stekt.
Poteter:
Skjær potetene i 1 cm tykke skiver, og legg dem i en ildfast form.
Vend dem i olje, sammen med estragon, salt, pepper og sjalottløk.
Sett potetene i stekeovnen, la de steke på 200°C i ca. 20 minutter til de er gylne og møre.
Grønnsaker:
Del fennikelen i båter, og vårløken i 2 cm lange biter.
Stek fennikel, vårløk og sukkererter med smør i panna, til de er gylne og fremdeles crispy.
Vend rucculasalat i olje og krydre med salt og pepper ღ☼
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar