DIGG GODT & litt HOT ♫♪ Fix ferdig på 15 minutter !!
Til 2-3 personer:
- 3 stk kyllingfilet i strimler
- 2 ss Red Curry paste
- 2 ss Fish Sauce
- 1 ss brunt sukker
- 400 ml kokosmelk
- 1/2 purre i ringer
- 1 stk paprika i strimler
- 100 g sukkererter
- ca. 100 g risnudler
Sånn gjør du:
- Stek kylling i en stor stekepanne, tilsett paprika og purre, la det surre litt.
- Tilsett sukkererter.
- Rør inn Red Curry Paste, tilsett fish Sauce, sukker og kokosmelk.
- La det småkoke i 3-4 min.
- Kok opp vann i en kjele, ta kjelen av platen og legg i risnudler. Jeg brukte Bali Kitchen, Fine Rice Venmicelli -de skal trekke i 2 minutter.
- Sil av vannet.
- Legg nudler i dype tallerkener, ta på kyllingen og strø over frisk hakket koriander.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar