Der serveres den i buljong med ost eller med en ragu eller lignende saus.
I følge en legende skal retten ha blitt skapt i Castelfranco Emilia.
Da Lucrezia Borgia var på en reise der tok hun inn på et vertshus i en liten by. Verten ble
bergtatt av hennes skjønnhet og kunne ikke la være å kikke inn i rommet hennes gjennom nøkkelhullet, men han kunne bare se navlen hennes. Synet inspirerte ham til å skape
tortellinien den natten c",)
Rask, enkel og god pastarett !!
Når rekene er skrelt kan du servere retten i løpet av 10 minutter !!
Til 3 porsjoner:
- 500 g tortellini (Jeg brukte ferdige, ferske med skinke og ost)
- 200 g reker, renset
- 3 dl fløte
- 1 fedd hvitløk
- Saften av 1/2 sitron
- 100 g revet mozzarella
- Babyspinat
- Salt og pepper
- Tilbered tortellini som anvist på pakken.
- Kok opp fløten sammen med presset hvitløk og sitronsaft.
- Sil alt vannet av tortellinien og bland den med fløtesausen og la det koke i 1-2 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Server tortellini med babyspinat, revet mozzarella og reker på topppen ✿⊱╮
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar