Denne retten smaker altså så utrolig godt !
Du vil ikke tro det, før du har prøvd den!
Sprø kylling, gode pastaplater, sprø grønnsaker og en helt nydelig saus.
God middag ♫
Du trenger til 4 porsjoner:
- 3 stk egg
- 1,5 dl hvetemel
- 1 ts pepper
- 2 ts salt
- Smør
- 12 stk lasagneplater
- Rødløk
- Paprika
- Sukkererter
- Soyasaus
- Salt og pepper
Saus:
- 6 ss flytende honning
- 3 ss god sennep
- 3 ss soyasaus
Visp sammen honning, sennep og soyasaus.
Fordel blandingen over kylling, pasta og grønnsaker, når retten er lagt opp på tallerken.
Kylling:
- Skjær kyllingfiletene i strimler.
- Visp eggene godt sammen i en bolle og legg i kyllingstrimlene.
- Bland mel, salt og pepper på en tallerken.
- Vend kyllingstykkene i melet. La dem tørke litt.
- Sett en stor panne på platen. Ha i smør og varm opp.
- Når smøret er nøttebrun legges kyllingstykkene i. Ikke legg for mye i pannen på en gang.
- Stek til kyllingstykkene er gylne og gjennomstekte.
Pasta:
Kok lasagneplater i lettsaltet vann, med litt olje.
Vær litt OBS når du koker den. På pakningen fra Barilla står det 20 minutter, men det
gjelder når den brukes i lasagne. Koker den i vann tar det ca. 10 minutter.
Grønnsaker:
Vær litt OBS når du koker den. På pakningen fra Barilla står det 20 minutter, men det
gjelder når den brukes i lasagne. Koker den i vann tar det ca. 10 minutter.
Grønnsaker:
- Skjær opp grønnsakene i litt store biter.
- Stek paprika, rødløk og sukkererter.
- Krydre med salt, pepper og litt soyasaus ♫ ♫
Kyllingsaus ! |
Kylling ! |
Grønnsaker ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar