Kyllingfilet kan med fordel surres med skinke eller bacon for å lettere bevare saftigheten.
Du kan bytte ut den franske brien, med en annen ost, den burde i selskap med øvrige Italienske ingrediensene kanskje vært en ost fra Italia.
Resultatet ble i hvert fall veldig godt !
Serveres med Barbera Vin ღ En smak av Italia ♫♪
Lev - Spis - Nyt ♫
Til 4 personer trenger du:
- 4 kyllingfileter
- 8 skiver parmaskinke
- 120 g brie, myk hvitmuggost
- Soltørkede tomater i olje
- Basilikum
- Salt og pepper
Sånn gjør du:
- Del osten i biter.
- Skjær ett snitt i kyllingfileten, på langsiden.
- Fyll kyllingfileten med ost, hakket soltørkede tomater og basilikumblader.
- Surr parmaskinke rundt kyllingfileten og fest med tannstikkere.
- Brun filetene i en varm stekepanne med godt smør, på alle sider.
- Legg de over i en smurt ildfast form. Sett i steketermometer.
- Etterstekes på 125 grader til de er 72 grader, det tar ca. 30 minutter.
- La kyllingfiletene hvile, pakket inn aluminiumsfolie til potetene er ferdig.
Ovnsbakte poteter
- 700 g små poteter, jeg brukte Amadine, men Vildmose eller andre merker kan selvsagt brukes.
- 2 ss olje
- Maldon havsalt og pepper
Sånn gjør du:
- Vask og del små poteter i to.
- Legg potetene i en ildfast form, krydre med salt og pepper.
- Hell over olje og bland godt sammen.
- Stek dem sammen med kyllingfiletene.
- Sett opp varmen til 200 grader, når kyllingfiletene er ferdig og stek videre til de er møre.
Ovnsbakte tomater
- 2 beger cherrytomat
- 4 fedd hvitløk
- 1 ts maldonsalt
- Basilikum
Sånn gjør du:
- Smør en ildfast form med olje.
- Legg i tomatene.
- Finhakk hvitløksbåter bland hvitløk sammen med tomatene.
- Dryss over salt og grovhakket basilikum.
- Stekes med kyllingfiletene og potetene.
Asparges:
- Knekk av den nederste delen på aspargesene.
- Kokes i lettsaltet vann 3-4 minutter.
La Cacciatora Barbera d'Asti 2011
Karakteristikk: Fylde:Friskhet:Garvestoffer:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar