Matkulturen spredde seg fra Texas, til resten av USA, sånn oppstod Tex-Mex-mat, sammensatt av ordene «Texas» og «Mexico».
Noe som gjenkjennes i Tex-Mex-mat er den søte smaken, som man ikke finner i meksikansk mat.
Her er en ganske sunn og veldig god utgave av Tex-Mex wraps !
Du trenger:
Sånn gjør du:
- Krydre laksen med salt og pepper.
- Stek laksefilet i ovn, 200 grader i 15 minutter.
- Bland kesam og sitronsaft (100 g kesam blandes med saften av 1/2 sitron)
- Skjær avokado i skiver, dynkes med litt sitronsaft, så den ikke blir brun.
- Skjær agurk i staver.
Legg på salat, stekt laks, avokado, agurk og kesamblandingen
på en myk oppvarmet tortilla.
Rull sammen - Spis & Nyt - ♫♫♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar