Kylling + Asparges = Sant !!
Det kan du med denne retten; gjør den klar i god tid før servering og sett den i kjøleskapet.
Gjestene skal vente på maten - ikke maten på gjestene !!
Jeg lagde også en salat, som stod klar i kjøleskapet og stekte hvitløksbaguetter.
Smakte smaskens !!
Til 4 personer:
Ingredienser:
- 4 kyllingbryst
- 12/16 asparges
- 4 skiver Kavli Jalapeño Ost
- 1 dl majones = 1 pose
- 3 ss Dijon sennep
- 1 sitron
- 2 ts tørr estragon
- 1 ts pepper
- 1/2 ts salt
- Griljermel
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Smør en ildfast form.
- Bland sammen majones, sennep, revet sitronskall av 1/2 sitron, sitronsaft av 1 sitron, estragon,salt og pepper i en bolle. Rør til alt er godt blandet. (Nok til 6 kyllingruller)
- Knekk den nederste delen av aspargesene og forvell dem i lettsaltet kokende vann i 1 minutt. Legg dem over i en bolle med kaldt vann. Sil av vannet når aspargesene har blitt kalde.
- Legg ett kyllingbryst mellom plastfolie eller i en frysepose. Bank den flat.
- Gjør det samme med de resterende kyllingfiletene.
- Legg en skive ost og tre-fire asparges på hvert kyllingbryst.
- Rull kyllingfileten rundt asparges og osten. (Kan gjerne prøve med to skiver ost, det skal jeg gjøre neste gang)
- Legg den i den ildfaste formen med skjøten ned.
- Smør på majonesblandingen og strø over griljermel.
- Stekes i ca. 25 minutter ♫♫
Cafaggio Rosso di Toscana 2011 ♫♫
Lagring i store fat på 225 ltr.
Spis & Nyt ♫♫ |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar