Jeg hadde igjen rester av søndagens skinkestek, som jeg puttet i en pastagrateng.
Den kan selvfølgelig også lages med andre typer ferdig kokt/stekt skinke, skåret i biter.
God restemiddag, som lages og stekes på 40 minutter 🌿
Du trenger til 4 porsjoner:
- 5 dl kokt pasta
- 400 g rester av skinkestek eller andre kjøtt/pølserester
- 1 stk rød paprika
- 3 vårløk
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 4 stk egg
- 4 dl melk
- 2-3 dl revet hvitost
- Kok pasta (jeg brukte farfalle, men alle typer kan selvfølgelig brukes) al'dente etter anvisning på pakken.
- Bland pasta, skinke, paprika og vårløk, som er skåret i biter i en smurt ildfast form.
- Krydre med salt og pepper.
- Visp sammen melk og egg.
- Hell det i formen.
- Strø over revet ost.
- Sett formen midt i ovnen og stek ved 200°C i ca. 30 minutter.
- Server med godt brød og gjerne grønn frisk salat.
Tenker jeg prøver denne i morgen!
SvarSlettEnkel og god middag :)
Slett