Salt, søt, syrlig og bittelitt spicy salat 🌿
- som, asiatisk mat skal være.
Jeg serverte salaten med scampi, men du kan gjerne bytte ut scampi med andre proteiner,
som reker, kylling eller biffstrimler.
Du kan også bruke salaten uten proteiner og servere den, som tilbehør til grillmat eller
andre retter med stekt kjøtt, fisk eller skalldyr.
(4 porsjoner)
Salat
Jeg serverte salaten med scampi, men du kan gjerne bytte ut scampi med andre proteiner,
som reker, kylling eller biffstrimler.
Du kan også bruke salaten uten proteiner og servere den, som tilbehør til grillmat eller
andre retter med stekt kjøtt, fisk eller skalldyr.
(4 porsjoner)
Salat
- 150 g eggnudler
- 1 crispisalat
- 2 vårløk
- 1/2 agurk
- 1 dl bønnespirer
- 2 ss sitronsaft
- 2 ss soyasaus
- 1 ss flytende honning
- 2 ss raps eller solsikkeolje
- 1 ss sesamolje
- Pepper
- Kok nudler ett anvisning på pakken.
- Hell nudlene i en stor sil og skyll godt med kaldt vann.
- La de renne godt av.
- Skjær salat og vårløk i tynne strimler.
- Skjær agurk delt i fire, fjern den bløte remsen og skjær den i biter.
- Bland alt godt sammen i en bolle.
- Pisk dressing godt sammen og bland den lett i salaten.
- Skrell -og fjern tarmen på rå scampi.
- Skyll dem og tørk dem godt av på tørkepapir.
- Stek dem raskt i en varm panne med 1 ss sesamolje og 1 ss solsikkeolje, til de skifter farge til rosa.
Ingredienser, men mangler en liten sitron :) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar