Lammepølser har jeg kjøpt på Annis Pølsemakeri på Ringebu, verdens beste pølser !
Hvis du ikke har lammepølser, kan selvsagt andre gode pølser også benyttes.
Pølsene serveres med,
smaskens potetmos med masse smak og en herlig farge.
Du trenger til 4 porsjoner:
NØGNE Ø - Ett bryggeri, som holder til i sørlandsbyen Grimstad
BLONDE 11 ° P 17 IBU 4,5% alc / vol
Blond Ale er forfriskende når som helst, men spesielt etter å ha jobbet ute på en varm sommer dag.
Anbefalt serveringstemperatur 6 ° C / 45 °
Ingredienser: maltet bygg, maltet hvete, Northern Brewer, Cascade, East Kent Goldings og Saaz humle, belgisk ale gjær og vår lokale Grimstad vann.
Jeg er ikke særlig glad i øl, men min bedre halvdel kan anbefale den !
Du trenger til 4 porsjoner:
- 8 lammepølser med fetaost og oliven
- 800 g potet
- 4 fedd hvitløk
- 1 ½ dl melk
- 4 ss hakkede soltørkede tomater
- 4 ss hakkede sorte oliven
- 4 ss hakket frisk basilikum
- 4 ss revet ost, gjerne Parmesan
- 1 ts gurkemeie, kun for fargens skyld
- Salt
- Pepper
- 100 spekeskinke
- Frisk basilikum
- Skrell og kok potetene sammen med hvitløksfedd til potetene er møre. Ikke bruk salt i vannet, da blir potetmosen seig.
- Sil fra vannet og la potetene dampe litt.
- Varm opp melken og mos potetene og hvitløk sammen med melken.
- Vend inn soltørkede tomater, hakket oliven, basilikum, gurkemeie og ost.
- Smak til med salt og pepper.
- Skjær spekeskinke i biter og sprøstek dem.
- Strø over spekeskinke ved servering.
- Stek pølsene i stekepanne med godt smør på middels, svak varme i ca. 15 minutter. Snu ofte, ikke bruk for sterk varme så pølsene sprekker.
NØGNE Ø - Ett bryggeri, som holder til i sørlandsbyen Grimstad
BLONDE 11 ° P 17 IBU 4,5% alc / vol
Blond Ale er forfriskende når som helst, men spesielt etter å ha jobbet ute på en varm sommer dag.
Anbefalt serveringstemperatur 6 ° C / 45 °
Ingredienser: maltet bygg, maltet hvete, Northern Brewer, Cascade, East Kent Goldings og Saaz humle, belgisk ale gjær og vår lokale Grimstad vann.
Jeg er ikke særlig glad i øl, men min bedre halvdel kan anbefale den !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar