Enkel og god hyttemat !
Du trenger kun en kjele eller to og tilberedes på 15 minutter c",)
Grønnkål er en robust grønn bladgrønnsak som er i familie med brokkoli, rosenkål, blomkål og vanlig kål. Den er en supergrønnsak - det vil si - full av vitaminer, mineraler, kostfiber, andre helsebringende plantestoffer - og samtidig fattig på kalorier.
Til 3-4 porsjoner:
- 500 g tortellini, jeg kjøpte ferdige med ostefyll.
- 200 g smårettskinke
- Grønnkål
- 3 dl fløte
- 1 fedd hvitløk
- Saften av 1/2 sitron
- 100 g revet mozzarella
- Salt og pepper
7 enkle ingredienser
- Kok grønnkålbladene i 5 minutter i lettsaltet vann, for å trekke ut bitter smak og den mest intense kålsmaken. Sil av vannet.
- Kok tortellini etter anvisning på pakken.
- Kok opp fløten sammen med presset hvitløk og sitronsaft.
- Tilsett tortellini og skinke og la det koke i 1-2 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Server med kokt grønnkål og dryss over revet mozzarella.
Castelforte Valpolicella Ripasso 2012
Karakteristikk: Fylde:Friskhet:Garvestoffer:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar