Pizza med bearnaisesaus er populært hos 'den yngre garde' !
Mange serverer sausen ved siden av, men jeg la den på pizzaen før jeg stekte den.
Skikkelig snadder-pizza, med flust av kalorier !!
Pizzabunn:
- 500 g hvetemel
- 1 pose pizzagjær
- 3 dl vann
- 1/2 dl olje
- 1,5 ts salt
Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
La den heve i 45 minutter.
Pizzasaus:
- 1 Box tomater med basilikum og oregano
- 4 ss tomatpurè
- Salt & pepper
- En neve frisk Basilikum, grovhakket
Kokes i ca. 20 minutter.
Ingrediensene er klargjort ! |
Pizzafyll:
- Indre eller ytrefilet av storfe (rå) krydres med masse biffkrydder
- Rødløk i tynne skiver
- Søt paprika i ringer
- Revet ost
- Bearnaisesaus *
en bløt klut under den.
Legg på pizzasaus, deretter legger du på paprika, rødløk og revet ost.
Legg på bearnaisesaus og biffstrimler.
Stekes ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Serveres rykende varm med ruccola påstrødd litt maldonsalt ღღ
Bearnaisesaus finner du oppskrift på her, hvis du vil lage den fra bunnen av, lag dobbel porsjon.
Legg på pizzasaus, deretter legger du på paprika, rødløk og revet ost.
Legg på bearnaisesaus og biffstrimler.
Stekes ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Serveres rykende varm med ruccola påstrødd litt maldonsalt ღღ
Bearnaisesaus finner du oppskrift på her, hvis du vil lage den fra bunnen av, lag dobbel porsjon.
Klar til steking ! |
Ferdig stekt pizza - NAM ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar