Terteskjell ble på 60-80 tallet, som oftest servert med fiskepudding og reker i hvit tykk saus.
To andre gode oppskrifter på terteskjell finner du her:
Liten smakfull lunch, noe godt til kvelds eller en kraftig forrett !Ta terteskjell tilbake til varmen og lag deg ett godt måltid.
Til 4 Terteskjell:
- 6 stk egg
- 6 ss matfløte
- 1 ss smør
- Salt og pepper
- 2 ss frisk gressløk hakket
- 12 skiver røkt ørret
- 8 skiver rødløk
- 4 ts rød lodderogn
- Dill, frisk
- Rør egg sammen med fløte.
- Smelt smøret i en stor stekepanne.
- Tilsett eggerøren og gressløk, rør til den stivner.
- Krydre med salt og pepper.
- Fordel eggerøren i terteskjell.
- Legg på laks, rødløk og lodderogn.
- Pynt med dill og servér.
Ser veldig godt ut. Den må prøves.😉
SvarSlett