Ett godt lite måltid med masse smak !
Hvis du ønsker ett vegetarisk måltid kan du droppe chorizo og tilsette finhakket chili sammen med rødløken !
Squash tilhører gresskarfamilien.
Den ligner på agurk -og som, agurken smaker den ikke mye, men den tar opp smakene fra andre ingredienser. Grønnsaken har ett høyt innhold av kostfiber og er en kilde til folat, vitamin C og kalium.
~♥~
Chorizo ( spansk) eller chouriço (portugisisk) er en pølse med sterk smak.
Til 2-4 porsjoner:
Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt, samt med forskjellige krydder.
Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprika.
~♥~ Spis & nyt !
Til 2-4 porsjoner:
- 2 stk grønn squash
- 100 g coucscous
- 1 sitron, saften
- 2 ss olivenolje
- 1 liten rødløk i tynne skiver
- 120 g chorizo, skåret i små biter
- 1 rød paprika, hakket
- 2 tomater, fjern innmaten skjær den i små biter
- 1,5 ss persille, grovhakket
- 1,5 ss koriander, grovhakket
Sånn gjør du:
- Del squash i to, på langs. Grav ut mesteparten av kjøttet.
- Tilbered couscous i en kjele, sammen med sitronsaft etter anvisning på pakken, dekk med lokk og la det trekke i fem minutter.
- Stek rødløk i en varm stekepanne, stekes til den blir myk, 3-4 minutter.
- Tilsett chorizo og stek i ytterligere to minutter.
- Legg i couscous, sammen med paprika, tomater og urter.
- Bland alt godt sammen.
- Legg blandingen over i squashen.
- Stekes ved 200 grader i ca. 25 minutter.
- Krydre med litt salt og pepper før servering.
Klar til steking |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar