Har brukt en del paprika i det siste. Har kjøpt pakker med rød, gul og grønn paprika -og
som vanlig ligger de grønne igjen i kjøleskapet c",)
Bruker den grønne paprikaen i en sunn, enkel og rask gryte med masse smak !
Vanlig kokosmelk inneholder ca. 20 gram fett, så jeg vil anbefale deg og bruke en lett variant, som inneholder ca. 6 gram fett i denne retten.
Til 4 porsjoner trenger du:
Inneholder totalt 1255 kcal - 314 kcal per porsjon (nudler kommer i tillegg)
- 600 g strimlet svinekjøtt
- 2 ss raps -eller solsikkeolje
- 4 dl kokosmelk, lett
- 3 ts red curry paste
- 1 gul løk, hakket
- 1 fedd hvitløk finhakket
- 1 grønn paprika i terninger
- 2 gulrøtter i tynne skiver
- Salt
- Pepper
- Stek kjøttet raskt i en varm stekepanne, med litt olje, litt og litt om gangen.
- Legg kjøttet til side.
- Stek løk og hvitløk og la det surre til løken blir myk, tilsett curry paste og la det surre 2 minutter.
- Tilsett koksmelken, paprika, gulrøtter og det stekte svinekjøttet.
- La alt småkoke i 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Server med nudler, pasta eller ris.
Grønnsaker, kokosmelk, curry paste, eggnudler |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar