Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne. Den kan fylles med hva du måtte ønske av grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr.
Her får du oppskrift på en god, mektig omelett med biff og asiatiske smaker 🌿
Denne biff-omeletten kan gjerne serveres til middag !
Til en person trenger du:
Til en person trenger du:
- 2 egg
- 2 ss vann
- Stekesmør
- Stekeolje
- 100 g biffkjøtt
- 100 g sopp
- 50 g bønnespirer
- 1 ss oystersauce
- 1 ss soyasaus
- Salt
- Pepper
- Del biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet og sopp i skiver.
- Krydre kjøttet godt med salt og pepper.
- Stek biff og sopp rask i en varm panne med olje.
- Tilsett bønnespirer, oystersauce og soyasaus og la at bli gjennomvarmt. Sett det til side, mens du steke omeletten.
- Visp egg og vann lett sammen.
- Stek omeletten på middels varme med litt smør.
- Når omeletten nesten har stivnet legger du på biffblandingen på den ene halvdelen.
- Brett den andre halvdelen over og stek videre noen minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar