Retten lages med rå kyllinglår.
Du kan gjerne bruke fryste kyllinglår, som du tiner i kjøleskapet natten over.
Hjemmelaget pesto er best, oppskrift her, men hvis du foretrekker å kjøpe ferdig pesto -så er det helt greit !!
God middag ♫
Til 4 porsjoner trenger du:Du kan gjerne bruke fryste kyllinglår, som du tiner i kjøleskapet natten over.
Hjemmelaget pesto er best, oppskrift her, men hvis du foretrekker å kjøpe ferdig pesto -så er det helt greit !!
God middag ♫
Kyllinglår
- 4-8 rå kyllinglår
- 4 ss solsikkeolje
- 4 ts chillikrydder
- 4 ss malt paprika
- 500 g pasta
- 2 stk tomat
- 5 ss pesto *
- 1 stk liten rødløk
- 1 bunt persille
- 1-2 ss olivenolje
- Salt
- Pepper
- Bland solsikkeolje med malt paprika, chilikrydder og salt.
- Pensle kyllinglårene godt med blandingen.
- Stekes i stekeovn på 180˚C i ca. 30 minutter.
- Skru opp temperaturen til 220˚C de siste 5 minuttene for å få sprøtt skinn.
- Kok pasta al'dente i rikelig saltet vann. Ta vare på 1 dl av kokevannet.
- Bland sammen pesto og 1 dl kokevann og vend det inn i pastaen.
- Fjern innmaten i tomatene og skjær dem i små biter, finhakk rødløk og persille.
- Smak til med litt olivenolje, salt og sort pepper og bland lett sammen.
- Vend dette inn i pastaen og server med nystekte kyllinglår på toppen.
- 1 potte basilikum
- 2 ss pinjekjerner
- 50 g reven parmesan
- 3 fedd hvitløk
- 1 dl god olivenolje
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar