Servert med ovnsbakt søtpotet smaker det smaksens !
Til 4 porsjoner:
- 2-3 egg
- Olje
- 200 g cornflakes
- 4 stk kyllingfilet
- 400 g søtpotet
- Salt
- Pepper
- Sweet chili saus / BBQ saus
- Salat
Sånn gjør du:
1) Forvarm ovnen til 200 °C varmluft.
Legg bakepapir på to stekeplater.1) Forvarm ovnen til 200 °C varmluft.
2) Kutt søtpoteten i staver, legg dem i en bolle og bland godt med olje, krydre med salt og pepper. Fordel stavene på bakepapir uten ”overlapping”.
Stek på 200 °C varmluft i 15 minutter, før den stekes videre med kyllingen.
3) Visp egg i en bolle, i en annen bolle legger du cornflakes, som du smuler opp.
Skjær kyllingfiletene i biter, ca 3 cm.
Drypp kyllingbitene først i egg, deretter i cornflakes.
Legg dem på bakepapiret.
4) Når 'potetene' har stekt i 15 minutter, setter du ned temperatur til 180 °C
Sett inn kyllingen og stek dem sammen med søtpotetene.
Stekes videre i 15 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og sprø -og søtpotetene møre.
Serveres med sweet chili saus og/eller BBQ-Saus og salat !
Chicken nuggets under arbeid c",) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar