Denne desserten lager du kjapt og den trenger ikke stå lengre enn en time eller to i kjøleskapet
før servering. Smaker 'DIGG', gjør den også !!
Nydelig fløyelsmyk med ett hint av chili 💕
Til 8 porsjoner:
Fremgangsmåte:
- Smelt 400 g sjokolade med 2 dl fløte, på lav varme.
- Pisk eggehvitene stive.
- Pisk eggeplommer med sukkeret til eggedosis.
- Pisk resten av fløten stiv.
- Finhakk chili, fjern frøene.
- Riv eller finhakk 100 g sjokolade -eller kjør den i en blender.
- Vend smeltet sjokolade, eggedosisen, finhakket chili og revet sjokolade inn i kremen.
- Bland til slutt forsiktig inn eggehviten.
- Fordel moussen i porsjonskåler og la dem stå kjølig minst en time, gjerne to før servering.
- Pynt med bringebær og sitronmelisse før servering.
Rød Bordeaux Blend.
Chateau Magnol er en vin eiendom, pensjonat og vin skole i Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrike.
Vin har blitt produsert her siden slutten av 1900-tallet, da det ble kjent som Chateau du Dehez. Barton & Guestier kjøpte eiendom i 1978, døpte det Chateau Magnol og ga det en fullstendig overhaling.
Vinen ble klassifisert Cru Bourgeois i 1987.
Signatur vinen er en blanding av Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet France.
Vinen ble klassifisert Cru Bourgeois i 1987.
Signatur vinen er en blanding av Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet France.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar