Jeg hadde igjen noen rester av 👉 chorizo og bacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon. 👉 Grønnkål hadde jeg også igjen, fra gårsdagens middag.
Pasta passer jo til alt !
Resultatet ble en herlig pastarett med masse smak !
Du trenger til 3 porsjoner:
- 200 g chorizo
- 1 pakke bacon, jeg brukte skogsbacon
- Olje
- 100 g cherrytomater
- Grønnkål
- 3 dl fløte
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 200 g pasta, jeg brukte tagliatelle
- Lime
- Parmesan
- Friske urter, jeg brukte korinader og persille
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet, men ta vare på litt av kokevannet.
- Skjær bacon og chorizo i biter -og stek dem i litt olje. Tilsett grønnkål og la den steke med noen minutter. Legg baconblandingen over i en kjele, hvis du ikke bruker en veldig stor stekepanne.
- Tilsett fløte og kok opp, smak til med salt og pepper.
- Tilsett kokt pasta og tomater, delt i to -og bland alt godt sammen. Tilsett litt av kokevannet om nødvendig.
- Skvis over litt limesaft.
- Server pastaen med ett dryss parmesan og friske urter.
- Spis & Nyt ♫♪
Ingredienser ♫♪ |
Bacon, chorizo, grønnkål og fløte ♫♪ |
Klar til servering ♫♪ |
Spis & Nyt ♫♪ |
Du har en flott blogg. Med BloggerContest.com er du en kandidat til å vinne med ditt nettsted eller blogg, markedsføre nettsiden din, vinne premier og kampanjer. Med støtte fra våre sponsorer via vi organiserer vår blogkonkurranse for første gang i 2017. Du kan lære mer om deltakelse fra vår nettside. Du kan bli med, programmene pågår.
SvarSlettTakk for din interesse og støtte!
Web: http://www.bloggercontest.com
Mail: contact@bloggercontest.com
PBX: +390694802050