- det skulle vært påbudt på alle koldtbord 😅
Kabaret serveres med god loff og remulade🌿
Denne utgaven er nesten lik oppskriften, til en kabaret jeg tidligere har lagt ut i porsjonsformer.
Oppskriften på kabaret i porsjonformer finner du 👉 her.
Oppskriften på kabaret i porsjonformer finner du 👉 her.
Kabaret serveres med remulade, som du finner oppskrift på 👉 her !
Dette var egentlig ikke noe planlagt innlegg, den ble servert på koldtbordet til svigerfars 80 år's-lag, derfor er det ingen steg for steg bilder, som jeg pleier å legge ut.
Return to the 50' ♫♪
Du trenger:
- 300 g varmrøkt pepperlaks
- 800 g reker med skall
- 2-3 stk egg
- 7-8 dl lys aspic
- 250 g grønne erter
- 250 g hvite asparges
- Frisk dill
Sånn gjør du:
- Kok opp aspic og avkjøl den.
- Skrell reker.
- Kok egg, avkjøles og deles i skiver. Du trenger ikke alle, men det blir penest med store skiver.
- Bruk en form på ca. 1,5 liter.
- Legg i frisk dill.
- Legg i egg.
- Legg lagvis i reker, varmrøkt pepperlaks i biter, kokt hvit asparges i biter og erter. Jeg bruker også litt egg i skiver midt i kabareten også.
- Dryss på litt dill innimellom lagene.
- Hell over aspic.
- Settes i kjøleskapet til den stivner. Det tar ca. 4 timer.
- Hvelv kabareten ut av formen, pynt den gjerne litt og server den med god remulade. Oppskrift på god hjemmelaget remulade finner du 👉 her.
- Spis & Nyt ♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar