Kjempegode, litt hotte burgere med chili ♫
Jeg serverer burgerne i brioche hamburgerbrød, med salat, tomater, rødløk og en enkel chilidressing, samt god ost -blåmuggost eller cheddar passer godt til !
Skikkelig Snadder ♫
Du trenger til 3 burgere:
- 400 g kjøttdeig
- 1 egg
- 1 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 1 rød chili
- Raps eller solsikkeolje
- 3 burgerbrød
- Tomat, skåret i skiver
- Rødløk, skåret i ringer
- Salat
- Blåmuggost eller cheddar
- Chilidressing *
Sånn gjør du:
- Lag først chilidressingen, sett den i kjøleskapet.
- Bland kjøttdeigen inn med egg, salt, pepper og finhakket chili.
- Form til 3 store burgere.
- Stek dem i en stekepanne i stekesmør -eller pensle dem godt med olje og legg dem på grillen. Grill burgerne ca. 3 minutter på hver side på direkte varme. Etterstek på indirekte varme, noen minutter.
- Smør utover litt dressing på den nederste delen av burgerbrødet, legg på salat, burger, ost, tomater, rødløk -litt ekstra dressing på toppen og den andre halvdelen av burgerbrødet.
- Spis & Nyt ♫
- 4 ss Crème Fraîche Lett
- 1,5 ss chilisaus
Ingredienser ♫ |
Dressing ♫ |
Kjøttdeig, egg, salt, pepper og chili ♫ |
Steker hamburgere ♫ |
Snadder ♫ ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar