Ta hva du har i kjøleskapet av kjøtt og grønnsaker, skjær det i biter og stek det sammen i en stekepanne.
Server med stekt egg - Volià - enkel og godt ♫♫
Jeg hadde igjen rester av kokte poteter og elgkjøtt etter gårsdagens middag 🌿
- 100 g bacon
- 200 g rester av kjøtt eller pølser
- 2 stk sjalottløk
- 1 vårløk
- 1 stk gulrot
- 2 stk sopp
- 200 g kokt potet
- 3 egg
- Tomater, reddik og persille
- Skjær alle ingrediensene i passende biter.
- Stek bacon i varm panne med smør i et par minutter, eller til det har fått fin farge.
- Tilsett sjalottløk, sopp og gulrøtter. Stek videre til soppen er nesten stekt.
- Tilsett kjøtt, vårløk, og potet og stek til alt er gjennomvarmt.
- Krydre med salt og pepper.
- Stek speilegg i en varm panne med smør.
- Server retten med tomater, reddiker og ett dryss persille.
Ingredienser ♫♫ |
Pytt i pannen er ferdig, steker egg ♫♫ |
Spis & Nyt ♫♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar