Etter helgens gode pinnekjøtt middag hadde jeg igjen litt rester.
Jeg dampet pinnekjøttet på mandelpoteter.
Det kan anbefales, ble kjempegodt -oppskriften finner du 👉 her.
Bruk restene etter pinnekjøttmiddagen i denne smaksbomben !
Norsk pinnekjøtt med asiatiske smaker - crossover og fusion er populært, nå også som restemat a'la Edel ♫♫
Fusion - blanding fra flere lands kjøkken
Du trenger til 2 porsjoner:
- 100 g nudler
- 200 g rester av pinnekjøtt, uten bein
- 1 rød paprika, i strimler
- 100 g bønnespirer
- 150 g minimais
- 1 chili
- 1 vårløk
- 2 ss sesamfrø
- 2 ss rapsolje
- 4 ss soyasaus
- 1 ss honning
- 1/2 ts sesamolje
- Rens pinnekjøttet for bein og skjær det i biter.
- Skjær paprika i strimler, minimais i tre deler, finhakk chili og skjær vårløk i ringer. Spar gjerne litt chili og vårløk til topping ved servering.
- Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Sil av vannet.
- Fres pinnekjøtt, paprika, chili, bønnespirer og minimais i rapsolje i ca. 5 minutter.
- Hell over sesamfrø, soyasaus, honning og sesamolje.
- Vend inn nudler og la alt bli godt og varmt før servering.
Alle ingrediensene klar for tilberedning ♫♫ |
Koker nudler og steker pinnekjøtt og grønnsaker ♫♫ |
Klar til servering ♫♫ |
Ingredienser ♫♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar