Quesadillas er noe vi nordboere kan kalle for ett meksikansk ostesmørbrød.
Quesadillas er tortilla, som blir fylt med ost -og annet snadder.
Deretter blir de stekt gylne og sprø i en stekepanne.
Dette er en forholdsvis sunn utgave med kyllingkjøttdeig og fullkornstortilla.
Dette er en forholdsvis sunn utgave med kyllingkjøttdeig og fullkornstortilla.
Server Quesdadillas med god hjemmelaget Guacamole, som du finner oppskrift på 👉 her.
Spis & Nyt ♫
Du trenger til 6 stk:
Du trenger til 6 stk:
- 6 stk fullkornstortilla
- Stekesmør
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1/2 rødløk
- 150 g mais
- Tacokrydder
- Revet mozzarella
- Tacosaus
- Lettrømme
- Guacamole *
- Ruccola
- Stek kyllingkjøttdeig og hakket rødløk i stekesmør.
- Tilsett mais og smak til med tacokrydder.
- La det småkoke noen minutter,
- Legg en tortillalefse i en tørr, middels varm stekepanne og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av tortillaen, strø over ost på kjøttfyllet, brett tortillaen over slik at du har en halvmåne i pannen.
- Stek et par minutter på den ene siden, snu den og stek den videre til osten er smeltet.
- Server quesadillas med tacosaus, lettrømme, ruccola og guacamole.
- Spis & Nyt ♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar