Kan oppfattes som REKLAME, men jeg har betalt for varene ! #foråværepådensikresiden
Denne uken -Uke 12-2018 prøver jeg Hverdagskassen fra Godtlevert
Til 2 personer, 4 middager per uke, koster kr. 549,- Kr. 69,- per middag må jeg si er ganske billig !!
Dette er vår billigste matkasse og passer for alle som har lyst til å kutte ned på matbudsjettet, men fortsatt spise enkel og god middag. Typiske råvarer du kan finne i Hverdagskassen er svin, farseprodukter, sei og lårprodukter av kylling.
Økonomisk, enkelt og familievennlig
Rimeligere råvarer = rimeligere matkasse
Tilberedningstid: Omtrent 15-35 minutter per måltid.
Fiskepudding med hvitvinsaus og blomkål
Fiskepuddingen var fra Torungen/Ferdigmat A/S i Arendal (53% fisk), helt grei på smak, men kanskje litt lite andel fisk. Hvitvinsaus fra John & Manfred, Melhus utenfor Trondheim.
Sausen var litt vel syrlig, men helt OK til å være ferdigprodukt.
Denne uken -Uke 12-2018 prøver jeg Hverdagskassen fra Godtlevert
Til 2 personer, 4 middager per uke, koster kr. 549,- Kr. 69,- per middag må jeg si er ganske billig !!
Dette er vår billigste matkasse og passer for alle som har lyst til å kutte ned på matbudsjettet, men fortsatt spise enkel og god middag. Typiske råvarer du kan finne i Hverdagskassen er svin, farseprodukter, sei og lårprodukter av kylling.
Økonomisk, enkelt og familievennlig
Rimeligere råvarer = rimeligere matkasse
Tilberedningstid: Omtrent 15-35 minutter per måltid.
Fiskepudding med hvitvinsaus og blomkål
Fiskepuddingen var fra Torungen/Ferdigmat A/S i Arendal (53% fisk), helt grei på smak, men kanskje litt lite andel fisk. Hvitvinsaus fra John & Manfred, Melhus utenfor Trondheim.
Sausen var litt vel syrlig, men helt OK til å være ferdigprodukt.
Grønnsakene var det helt grei kvalitet på.
Mer enn nok mat til 2 porsjoner !! Billig og helt grei hverdagsmiddag !!
Til 2 porsjoner:
Kokte poteter
Sånn gjør du:
Hvitvinsaus
Til 2 porsjoner:
Kokte poteter
- 500 g poteter
- Litt salt
- 2 stk gulrot
- ½ stk blomkål
- ½ stk brokkoli
- 2 ss solsikke-/rapsolje
- salt og pepper
- 450 g fiskepudding
- 2 ss smør
- 1 ss solsikke-/rapsolje
- 1 pakke hvitvinssaus *
- Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
- Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 -25 minutter.
- Skrell og del gulrot i staver, blomkål og brokkoli i buketter. Ha grønnsakene i en ildfast form og ha på olje, salt og pepper. Bak grønnsakene i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 15-20 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
- Kutt fiskepuddingen i skiver à 1 cm. Stek skivene i en stekepanne med olje og smør til de er gylne på begge sider.
- Varm hvitvinsausen forsiktig i en liten kjele. Det var med ferdig hvitvinsaus i matkassen, men du finner oppskrift på en god hvitvinsaus under innlegget.
- Server stekt fiskepudding med grønnsaker, saus og poteter.
Grønnsaker klare til steking ! |
Koker poteter, steker fiskepudding og varmer opp sausen ! |
Klar til servering ! |
- 1 dl hvitvin, tørr
- 0,5 ss sjalottløk
- 0,5 dl kremfløte
- 200 g meierismør
- Saften av ½ sitron.
- Salt
- Pepper
- Kok inn hvitvin og finhakket sjalottløk.
- Når det meste av vinen er kokt inn, sil sausen og tilsett kremfløte.
- Kok inn til sausen tykner noe.
- Rør så inn små terninger av kaldt smør.
- Hold temperaturen opp mot kokepunktet, men den må ikke koke.
- Smak til sausen med sitron, salt og pepper.
Hverdagskassen - Uke 12 / 2018 - Til 2 personer ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar