Klar til servering på 30 minutter !
Jeg er så glad i hvit fisk, mild og god på smak -og passer godt til andre smaker.
Retter med hvit fisk kan varieres i det uendelige.
Her har jeg brukt torsk, sammen med squash, tomat, paprika, rødløk, hvitløk og krydder.
Jeg serverte torskegryten med fullkornsris, men den kan også serveres med pasta eller poteter.
- 800 g torskefilet , jeg brukte lettsaltet
- 800 g hermetisk tomat
- 1 knust grønnsaksbuljongterning
- 1 squash
- 1 paprika
- 1 rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 2 ts spisskummin
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- ½ ts chilipulver
- Basilikum
- Hakk løk og finhakk hvitløk, surr det blankt i olje eller smør i en i en kjele eller stor stekepanne.
- Tilsett de øvrige ingrediensene bortsett fra squash og torskefilet -og bland alt forsiktig sammen.
- Kok opp og la det koke i ca. 10 minutter.
- Bruk en spiralizer til å lage strimler av squash, eller bruk en grønnsaksskreller til å skjære remser og lag tynne strimler med en kniv. Bruker du spiralizer kan du gjerne skjære dem opp litt, så det ikke blir kjempelange spaghetti. Det går helt greit og skjære squash i små biter også, hvis du ønsker det. Bland squash inn i grønnsaksblandingen.
- Legg torskefilet, i porsjonsbiter uten skinn og bein, på toppen av grønnsakene.
- Krydre fisken med salt og pepper.
- Sett på lokk og la det småkoke til fisken er ferdig, 10-15 minutter.
- Dryss over frisk basilikum før servering.
- Spis & Nyt ♫♫
Ingredienser ♫♫ |
Surr rødløk og hvitløk i stekesmør ♫♫ |
Lag squashspaghetti ♫♫ |
Bland squash inn i tomatsausen ♫♫ |
Kok torsk på toppen av grønnsakene med lokk på ♫♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar