Her er fasiten 💚
Rask, sunn og god fiskegryte, som du lager på under 30 minutter !
Jeg serverer retten med kokte poteter og grønn salat.
Rask, sunn og god fiskegryte, som du lager på under 30 minutter !
Jeg serverer retten med kokte poteter og grønn salat.
Du trenger til 4 porsjoner:
- 600 g ørretfilet
- 1 stk løk
- 1 ss smør
- 1 dl vann
- 2 dl lettmelk
- ca. 100 g Jalapeno magerost
- 4 store ss lett crème fraîche
- 2 stk gulrot
- 2 stk stenger stangselleri
- Salt
- Pepper
- Poteter/ris
- Salat
- (Sitron)
Sånn gjør du:
- Skjær fisken i biter.
- Riv gulrøttene på ett rivjern og hakk stangselleri i ganske små biter.
- Hakk løken og stek den i en kjele på middels varme til den er gyllen.
- Tilsett vann og melk, og kok opp.
- Rør inn magerost og crème fraîche lett. La retten småkoke videre i noen minutter.
- Rør inn gulrøtter og stangselleri. Kok opp.
- Bland forsiktig inn fisken og la gryten stå og trekke i 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Servér med kokte poteter eller ris -og frisk salat !
Stek hakket løk i godt smør ! |
Tilsetter creme fraiche og ost ! |
Bland fisken forsiktig inn, helt til slutt ! |
Spis & Nyt 💕 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar