Den er vel ikke av den magreste og sunneste, men full av smak.
Her får du oppskriften på gode karbonader, servert på brød, med masse sopp og løk 🍄
Så veldig barnevennlig er den kanskje ikke, men det var ikke helt planlagt at 'mini-kokken', skulle dukke opp i dag.
Så veldig barnevennlig er den kanskje ikke, men det var ikke helt planlagt at 'mini-kokken', skulle dukke opp i dag.
Kan fint serveres til lunch, middag eller kvelds ♫
Karbonader av lam
- 800 g kjøttdeig av lam
- 2 egg
- 2 ss potetmel
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts timian
- 1 ts rosmarin
Sånn gjør du:
- Bland alle ingrediensene godt sammen.
- Form 6 karbonader.
- Stekes i godt smør, blandet med lik mengde olje i ca 3 minutter på hver side, etterstek på svak varme noen minutter til de er gjennomstekt.
- 200 g sjampinjong eller annen sopp
- 3-4 stk sjalottløk
- 12 stk små tomater
- Smør
- Olje
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Skjær soppen i skiver, kan gjerne være litt tykke skiver.
- Skjær sjalottløk båter.
- Stek sopp og løk i en blanding av smør og litt olje på middels varme. Det tar ca. 15 minutter.
- På slutten av steketiden tilsetter du tomater, delt i to.
- Smak til med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar