19 Crimes The Uprising 2019 🍷 ♫
Vinen er inspirert fra listen over 19 forbrytelser som ble utarbeidet i 1788, for å hjelpe det overfylte britiske fengselssystemet ved å sende forbrytere til Australia.
Mange døde på veien, men de som kom frem til Australia bygde landet murstein for murstein.
The men and women on our labels are not those of fiction - they were flesh and blood. Criminals and scholars. In history, they share a bond receiving 'punishment by transportation'. It could have shattered their spirits. It didn't. Today, we toast them and the principles they lived by.
Les mer om 19 Crimes 👉 her - og under oppskriften.
Perfekt kveldskos ♫♪
Fyll opp brødskiva med kremet druesalat, ruccola, som har en god pepperaktig smak, herlig mørt biffkjøtt og parmesan frites ♫♪
Fyll opp brødskiva med kremet druesalat, ruccola, som har en god pepperaktig smak, herlig mørt biffkjøtt og parmesan frites ♫♪
Du trenger:
- Biff
- Smør/Olje
- Pepper
- Salt
- Ruccola
- Druesalat med vårløk
- Parmesan
- Poteter
- Godt brød, gjerne ristet
- Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
- Lag druesalat.
- Stek parmesanfrites.
- Stek biff: Krydre biffene rundt det hele med ett godt lag grovt kvernet pepper. Stekes i en blanding av rapsolje og meierismør på sterk varme, i 3-5 minutter til det begynner å piple opp kjøttsaft, snu, og stek på den andre siden til det kommer frem kjøttsaft. Da er biffen medium stekt. La biffen hvile i 5-10 minutter, før du skjærer den i skiver.
- Legg ett tykt lag med druesalat på godt brød. Det blir ekstra godt hvis det er ristet !
- Legg på biff og ruccola.
- Krydre med litt salt og pepper.
- Serveres med parmesan frites.
- Spis & Nyt ♫♪
Tips til mør biff:
Gni biffen inn med bakepulver, og legg det i kjøleskapet i tre til fem timer. Vask kjøttet og tørk av det på tørkepapir. La kjøttet ligge i romtemperatur i 30 minutter før du steker det.Måtte teste det i dag -og kjøttet ble veldig mørt !
Druesalat med vårløk
- 250 g steinfrie druer (uten stilken)
- 3 stk vårløk
- 100 g lettrømme
- 3 ss majones
- Sitronsaft, (ca, saften av en 1/2 sitron)
- 1 ts sukker
- Vask druene og del dem i to.
- Skjær vårløk i små tynne ringer.
- Rør sammen rømme og majones og smak til med litt sitronsaft og sukker.
- Bland inn druer og vårløk.
- La salaten stå i kjøleskapet i 30 minutter eller lenger før servering.
- Del opp potetene i strimler og legg dem i kaldt vann en time eller to.
- Sil av vannet og tørk dem godt på ett rent kjøkkenhåndkle.
- Varm opp stekeovnen til 200°C
- Legg poteter i en ovnspanne med bakepapir og dryss over olje, revet parmesan, salt og pepper.
- Stek på midterste rille i ovnen i 40 minutter eller til de er sprø og gylne.
19 Crimes The Uprising 2019 🍷 ♫
Dyp purpur på farge. Intens duft av solbærsyltetøy, brunt sukker, søtt krydder og sjokolade.
Fyldig og intens vin med moderat tannin og middels lang ettersmak.
Skikkelig smakfull og mørk smaksbombe 🍷 ♫
Skikkelig smakfull og mørk smaksbombe 🍷 ♫
Lytt til historiens mest interessante straffedømte og opprørere fortelle sin historie bak de 19 forbrytelsene, samhandle med verden og forsvare seg selv i en rettssak med dommeren for å bevise sin uskyld !!
Har fått 'tilgang' til en litt smugtitt på appen her 👇
19 Crimes The Uprising 2019 🍷 ♫
Varenummer :11675901
Smak :Fyldig og rund med smak av mørke, søte bær, mørk sjokolade og kanel.
Lukt : Duft av mørke bær, mokka, karamell og vanilje.
Farge : Dyp rubinrød.
Produsent : 19 Crimes
Årgang: 2019
Land, distrikt : Australia, South Eastern Australia
Råstoff : Merlot 5%, Cabernet Sauvignon 5%, Shiraz 90%
Metode : Deler av vinen er lagret på brukte romfat.
Smak :Fyldig og rund med smak av mørke, søte bær, mørk sjokolade og kanel.
Lukt : Duft av mørke bær, mokka, karamell og vanilje.
Farge : Dyp rubinrød.
Produsent : 19 Crimes
Årgang: 2019
Land, distrikt : Australia, South Eastern Australia
Råstoff : Merlot 5%, Cabernet Sauvignon 5%, Shiraz 90%
Metode : Deler av vinen er lagret på brukte romfat.
Alkoholprosent : 14,5
Syre: 6,2 g/l
Sukker: 12 g
Grossist : Treasury Wine Estates Norway AS
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar