I dag ble det enkel middag i fjellheimen !
Kjørte ned til Annis Pølsemakeri på Ringebu og kjøpte gyrosgryte.
Gyrosgryte består av svinekjøtt i strimler, som er marinert i olje, hvitløk, rosmarin og kanskje litt oregano, nå vet ikke jeg oppskriften til Anni, men tror ikke jeg er så langt unna.
I tillegg var det tilsatt rødløk og vårløk.
Smakfull, rask og enkel middag på 30 minutter 🌿
Du trenger til 3 porsjoner:
- 600 g Gyrosgryte
- 3-4 ss Crème Fraîche lett
- Pasta
- Persille
- Tyttebær
- Stek kjøttet med grønnsakene i en stekepanne.
- Tilsett passende mengde med Crème Fraîche og la det surre noen minutter
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Server gryta med pasta, tyttebær og ett dryss persille.
Stek kjøtt og grønnsaker i en stekepanne |
Tilsett Crème Fraîche |
Ingredienser ! |
Fra samlingen, Edel samler på..... |
Dagens prosjekt, legge opp gardiner for hånd... |
NÅRKAMPEN , stedet kan du lese mer om HER ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar