Stromboli blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter 🍕
Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og ble oppkalt etter den italienske filmen Stromboli !.
Dette er en enkel hytteutgave med ferdig pizzabunn og saus 🍅
Fylt med masse ost, skinke, pepperoni og champinjong 🍄
- Ferdig pizzabunn
- Pizzasaus
- Smårettskinke
- Pepperoni
- Champinjong
- Revet Mozzarella og cheddar
- Basilikum
- 1 egg, til pensling
- (Ruccola)
- Rull ut pizzabunnen.
- Legg på pizzasaus, men ikke helt ut på den ene langsiden og på de korte sidene.
- Legg på skinke, pepperoni og champinjong.
- Legg på ett godt lag med ost og dryss over hakket basilikum.
- Visp egget med en gaffel -og pensle egg rundt kantene.
- Brett inn kantene på den korte siden -og rull den sammen.
- Legg den med skjøten ned på ett stekebrett med bakepapir. Jeg har gassovn med kun undervarme, så jeg legger ett lag stekefolie under bakepapiret.
- Lag noen små pyntesnitt i rullen, pensle med egg og dryss over litt ost og basilikum.
- Stek rullen i forvarmet ovn, 225 grader i 20-30 minutter. Innstilling 6 på gassovn. Jeg stekte den midt i ovnen i 20 minutter, da la jeg en ekstra stekeplate under og stekte den videre i 10 minutter til.
- Del pizzarullen i skiver og server med resten av pizzasausen -og litt ruccola, hvis du har det.
Dagens dessert 🍓 |
Velkommen til fjells 💚 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar