Dette er en rask og enkel utgave, hvor jeg bruker ferdig kokt scampi.
Du kan gjerne bruke rå scampi, men da må du steke dem litt først, til de skifter farge til rosa.
PESTO finner du oppskrift på 👉 her !
Pesto får du også kjøpt ferdig på glass.
Den står sammen med pastasauser, som er helt greit å bruke i en kjapp pastarett !
Du trenger til 2-3 porsjoner:
- 270 g kokt scampi
- 200 g pasta
- Ca. 1 dl pastavann
- 3 dl matfløte
- 4 ss grønn pesto
- Basilikum
Sånn gjør du:
- Kok pasta, jeg brukte tagatelle al'dente etter anvisning på pakken.
- Ta litt av pastavannet over i ett desilitermål eller lignende.
- Sil av resten av vannet i ett dørslag.
- Kok opp fløte i samme kjele, som du kokte pasta i og tilsett pesto, rør godt sammen.
- Tilsett pasta i fløten tilsett litt pastavann og bland inn scampi. La det surre noen minutter så scampien blir gjennomvarm.
- Dryss over hakket basilikum ved servering.
Nyt hverdagen, det er dem det er flest av 🌺
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar