🌿
Enkel, rask og lettlaget rett med masse smak !
I denne knallgode retten bruker jeg mine favoritt ingredienser;
Pasta, biffkjøtt, asiatiske smaker & koriander 🌿
Må ha koriander, det synes jeg er skikkelig godt, men enkelte synes det smaker såpe.
Du kan bytte ut koriander med bladpersille eller basilikum.
Du kan bruke ferdig biffkjøtt i strimler, det er ett billigere alternativ.
Selv foretrekker jeg å dele opp kjøttet selv da pakken med biffstrimler ofte inneholder mye sener og slintrer, men jeg er i overkant hysterisk når det gjelder bra kvalitet på råvarene.
Denne retten er laget med indrefilet.
Til 2 porsjoner trenger du:
Til 2 porsjoner trenger du:
- 400 g mørt biffkjøtt
- Rapsolje
- 200 g fersk spaghetti
- 1 dl soyasaus
- 1 ss oystersaus
- 2 ts asiatisk fiskesaus
- Saften av ca. en halv sitron
- 2 ss frisk koriander, finhakket
- 1 rød chili, finhakket
- 1 stk rød paprika
- 100 g sukkererter
- 2 vårløk
- 1 liten rødløk
- Bland soyasausen med oystersaus, fiskesaus, lime eller sitronsaft, koriander og chili. La sausen stå og trekke mens du lager resten av retten.
- Del paprika, sukkererter, vårløk og rødløk i passende biter.
- Kok spagetti al'dente etter anvisning på pakken. Sil av vannet, skyll i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
- Del biffkjøttet i strimler og brun kjøttet raskt i en glovarm panne i to omganger. Legg det tilside. Jeg steker det i max ett minutt på hver side, så det fremdeles er medium stekt ved servering.
- Stek grønnsakene raskt i stekepannen du stekte kjøttet i.
- Bland inn kokt spagetti og biffkjøtt.
- Hell over sausen og bland alt godt sammen.
- La det surre til alt er skikkelig varmt.
- Dryss over frisk koriander ved servering.
Ingredienser |
Biff & pasta med grønnsaker i asiatisk saus |
Biff & pasta med grønnsaker med asiatisk smak ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar