Smaksrik wok med kylling & kål 🌱
Jeg brukte spisskål i denne utgaven og serverte retten med nudler.
Klar til servering på 30 minutter !
Husk på at når du lager mat må du krydre og smake hele tiden.
Det er det, som kan utgjøre det lille ekstra så smaken blir knallgod ikke bare god !
I denne wok'n kan du bruke nykål, pak choy, kinakål eller spisskål
- og andre kåltyper, som trenger lite varmebehandling.
Til 2-3 porsjoner trenger du
- 2 stk kyllingfilet
- Salt
- Pepper
- Stekesmør
- 1 stk liten løk
- 1 stk chili
- 1 stk paprika
- 200 g spisskål
- 3 dl vann
- 1 stk grønnsaksbuljongterning
- 1 ss oystersaus
- 3 ss soyasaus
- Salt
- Pepper
- Lime
- Koriander
Sånn gjør du:
- Forbered grønnsakene. Hakk løk, finhakk chili, del paprika og kål i tynne strimler.
- Del kyllingen i strimler og stek den raskt i en stekepanne sammen med løk. Krydre med salt og pepper.
- Tilsett knust buljongterning, vann, kål, chili og paprika.
- La retten småkoke i 5 minutter.
- Smak til med oystersaus, soyasaus, salt og pepper.
- Kok retten videre i ytterligere 5 minutter.
- Legg kokt ris eller nudler på en tallerken og legg på kyllingwok.
- Dryss over hakket koriander og server med en limebåt, som kan skvises over 🌿
Kyllingwok med kål |
Kyllingwok med kål |
Kyllingwok med kål |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar