Spaghetti med laks, paprika & dill i fløtesaus



Endelig kan du nyte ekte spagetti med god samvittighet !
Det er ikke reklame !
Jeg synes den er knallgod og passer perfekt da jeg av og til bare må ha spaghetti !'
Plastikk-pasta laget av konjakrot er ikke etanes, etter min mening, men smak og behag !

Denne spagettien fra CiaoCarb har samme smak og konsistens, som 'Sopps spaghetti'.
Den inneholder kun 25g karbo per 100g. 'Sopps spaghetti inneholder 69g.
Pastaen inneholder hele 30 % protein. Til sammenligning inneholder kjøtt 20 %.
I tillegg inneholder spagettien 30 % fiber, altså 3-4 ganger mer enn i fullkornbrød.

På grunn av det høye innholdet av protein og fiber metter den mer enn vanlig pasta.
Beregn ca. 50g per porsjon.
Du kan selvfølgelig bruke en annen type spaghetti eller pasta, hvis du ønsker det 🍝

Nydelig, enkel hverdagsmiddag med pasta, laks, paprika og dill i fløtesaus 🌿
Denne lager du på 30 minutter !



Du trenger til 4 porsjoner: 
  • 200g CiaoCarb spaghetti / eller 300g 'vanlig' spaghetti 
  • Rapsolje
  • 1/2-1 stk purre
  • 200 g hermetisk paprika (uten lake)
  • 400 g laksefilet i biter *
  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl lettmelk
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • Salt
  • Pepper
  • Frisk dill
  • Sitron
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Del purre i tynne ringer og tomater i to deler.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje og surr purren til den er myk. 
  4. Del laksen i biter og stek den sammen med purren i noen minutter. 
  5. Tilsett kremfløte, melk og knust buljongterning.
  6. Tilsett hermetisk paprika, delt i biter. 
  7. La det hele småkoke i 5 minutter eller til laksen er gjennomstekt.
  8. Smak til med salt og pepper, og dryss over dill.
  9. Bland inn kokt spaghetti eller legg pasta på tallerkener og øs fiskeblandingen på toppen.
  10. Skis over litt sitron ved servering. 
* Det lønner seg å kjøpe fryst laks, hvis du ikke skal bruke den med en gang.
Kjøper du fisk, som ligger i kjøledisken bør du lese godt på pakken. 

' Produsert av fryst råstoff ',  kalles det når fisken har vært fryst, tint opp og plassert i porsjonspakker før salg.
Da kan man like godt kjøpe mye billigere frossen fisk fra frysedisken. 










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar