Biffpizza er veldig godt, det eneste er at biffkjøttet av og til kan bli litt overstekt.
Du må i alle fall ikke gå i den fella -at du steker biffen først, den skal legges på rå !
Serveres rykende varm med ruccola påstrødd litt maldonsalt ღღ
Herlig 'kosemose'mat' 💕
Pizzabunn:
Sånn gjør du:
- Bland inn gjæren med en 3/4 av melet.
- Tilsett lunket vann, olje, salt og resten av melet, litt og litt mel om gangen.
- Elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
- La den heve i 45 minutter. Kan gjerne stå lenger.
Pizzasaus:
- 4 store smakstomater
- 4 ss tomatpurè
- 1 dl vann
- 2 ts hvitløk (Gourmet Garden)
- Salt & pepper
- Oregano & Basilikum
- 1 ss rapsolje
Sånn gjør du:
- Skjær tomatene i biter, kok opp tomater, tomatpure, vann, tilsett litt olje og smak til med krydder.
- Bruk gjerne friske urter, men tørket går helt greit.
- Kokes i ca. 20 minutter.
- Mos den med stavmikser til riktig konsistens.
- Ytrefilet (rå) krydres med masse biffkrydder
- Løk (surres litt i smør først)
- Søt paprika i ringer
- Revet Jarlsberg ost
- Kjevle ut pizzabunnen på en langpanne, la den heve i ca. 20 minutter.
- Legg på pizzasaus.
- Legg på løk, paprika og rå biff.
- Dryss over masse revet ost.
- Stekes ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Hvis du ønsker ett glass vin til, kan jeg anbefale ;
Masi Campofiorin 2009 ღ
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar