- og selv om det regner og blåser ♫♪ Kos dere inne da vel ღ
Denne kaken er laget på bestilling av min datter Silje, som fant oppskriften på internett.
Ingredienser :
- 200 gram kokesjokolade
- 200 gram smør
- 250 gram melis
- 3 egg
- 110 gram hvetemel
Smelt sjokoladen i vannbad. Kjør melis og smør i en kjøkkenmaskin, til det blir kremaktig. Tilsett ett egg av gangen og rør godt mellom hvert egg. Tilsett melet litt etter litt og kjør til du har en jevn blanding. Tilsett til slutt den smeltede sjokoladen og kjør blandingen til den er godt blandet.
Ha blandingen i en rund kakeform 26Ø
Ostefyll :
- 400 gram philadelfiaost, naturell
- 150 gram melis
- 1 ts vaniljesukker
- 2 egg
Tilsett ett egg av gangen og rør godt sammen til blandingen er jevn og kremaktig.
Fordel ostemassen forsiktig oppå browniesdeigen.
Stek kaken ved 170 grader i ca. 40 minutter.
Avkjøl kaken helt på rist.
Dekk den til og sett i kjøleskapet i minst to timer.
Bringebærkrem:
- 3 dl kremfløte
- 100 gram melis
- 150 gram bringebær
- Friske bringebær til pynt
Dersom du benytter frosne bær, bør bærene være opptint og du bør helle av mesteparten av bringebærsaften.
Visp fløten stiv.
Tilsett rørte bringebær og bland godt sammen.
Fordel bringebærkremen over kaken.
Rett før servering pynter du med friske bringebær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar