sprø bunn og fløyelsmyk krem !!!
Kakebunn:
- 6 eggehviter
- 5 dl sukker
- 1 pk Ritzkjeks
- 250 g peanøtter
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
Sånn gjør du:
- Pisk eggehvitene stive, ha i litt og litt av sukkeret, vaniljesukker og bakepulver. Knus kjeksen grovt og hakk peanøttene (ikke for mye). Bland dette inn i marengsen.
- Fyll røren i to runde springformer, 26cm.
- Stekes i 30 min. 180 grader. Kjøl ned.
- 3 stk eggeplommer
- 4 ss melis
- 100 g kokesjokolade
- 2,5 dl kremfløte
- Visp eggeplommer og melis, smelt kokesjokolade, bland sammen.
- Pisk krem av kremfløte, rør inn sjokoladekremen.
- Legg den ene bunnen på ett kakefat, legg på ett lag krem, legg den andre bunnen på toppen og smør på ett lag krem på toppen av kaken.
SPIS & NYT !! ღ
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar