Ingredienser:
- 2 stk avokado
- 400 g reker, skrelte
- 2 dl seterrømme
- 1 hvitløksbåt
- 0,5-1 rød chili
- 2 ts sitronsaft
- 2 ss frisk dill
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
- Skrell rekene.
- Bland sammen seterrømme, presset hvitløkbåt, chili sitronsaft og dill.
- Smak til med salt og pepper. Bland inn rekene.
- Del avokadoen i to og ta ut steinen.
- Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at du får fire skåler.
- Del avokadokjøttet i to, slik at du får 8 like store deler.
- Kutt 4 av dem opp i små biter og bland det inn sammen med rekene i dressingen.
- Kutt de fire som er igjen i tynne skiver nesten helt igjennom, brett de ut til vifter.
- Ha litt sitronsaft på avokadoen slik at den ikke mister fargen.
- Legg avokadoskålene på en tallerken og fyll fyllet opp i avokadoskålene.
- Pynt med avokadoviftene, salat, sitron og dill.
♥ ♥ ♥ ♥
Berg Crémant d'alsace Blanc de Noir Réserve Particulière Brut
Middels dyp grønngul. Ung fruktighet preget av eple og jordbær, innslag av urter og kjeks…
· Land/distrikt: FRANKRIKE, ALSACE
· Råstoff: 100% PINOT NOIR
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar