Nydelig pai for oss som elsker skalldyr !!
Smaker smaskens !!
Spis & Nyt !
Til 4 porsjoner
Paibunn:
- 75 g smør
- 1 ss vann
Sånn gjør du:
- Elt sammen mel, smør og vann til en jevn deig.
- Tilsett en skje kaldt vann.
- Kjevle deigen ut og kle en paiform.
- Prikk bunnen godt og sett formen i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
- Forstek paiskallet midt i ovnen i ca. 12 minutter.
- Ta det ut.
Paifyll:
- 1 fylt krabbeskjell
- 200 g reker uten skall
- 150 g blåskjell uten skall
Visp sammen:
- 3 egg
- 3 dl matfløte
- 1/2 ts salt
- 1 knivsodd kajennepepper
- 1 ss gressløk
- 1 ss dill
Sånn gjør du:
- Fordel skalldyrene i paiskallet.
- Hell eggeblandingen over skalldyrene.
- Stek paien nederst i ovnen til fyllet er fast.
- Stekes på 200 grader i ca. 30 minutter.
En kald tysk riesling passer godt til ♥
♫♪ Bon Appetit ♫♪
Livet handler ikke om å sitte med gode kort på hånden,
Livet handler ikke om å sitte med gode kort på hånden,
men mer om å spille godt med de kortene man har fått utdelt !!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar