God, sunn og billig middag på 30 minutter ♫
Hverdagsmiddag på sitt beste !
Til 4 porsjoner:
Ingredienser:
- 4 stk kyllingfilet
- Brokkoli
- Paprika
- Sjalottløk
- Asparges
- Olje
- Meierismør
- Paprikakrydder
- Salt
- Pepper
Fremgangsmåte:
Legg tinte kyllingfileter i en ildfast form.
Krydre med salt, pepper og paprikakrydder.
Legg en klatt med smør på toppen av hver filet.
Stekes ved 180 grader i ca. 30 minutter.
Bak grønnsaker i ovn, sammen med kyllingen.
I dag tok jeg hva jeg hadde i kjøleskapet, brokkoli, paprika, sjalottløk og asparges.
Tilsatte litt olje, salt & pepper.
Eplesaus:
- 2 stk pose bérnaisesaus (pulver)
- 4 dl eplemost
- 2 dl MAT Vita hjertegod (fløte)
Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.
Server med kokt ris ♫♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar