Hyse, eller kolje som den også kalles, har god bindeevne og er derfor perfekt til fiskekaker og fiskeboller, men den passer utrolig godt i ovnsretter også.
Denne ovnsretten er god og sunn !
Hvor sterk du lager den kan selv bestemme etter hvor mye curry pasta du tilsetter retten.
Til 4 personer:
Sånn gjør du:Denne ovnsretten er god og sunn !
Hvor sterk du lager den kan selv bestemme etter hvor mye curry pasta du tilsetter retten.
Til 4 personer:
- 800 g hysefilet
- 500 g reker
- 1 ts salt
- 2 ts rød curry pasta
- 1 ts karri
- 2 ss tomatpuré
- 2 dl fløte
- 1 dl melk
- 2 dl hvitost
- Forvarm stekeovn til 225 °C.
- Smør en ildfast form.
- Skrell rekene og rens fisken for skinn og bein.
- Del hysefileten i mindre biter.
- Legg fisk og reker i formen og dryss på salt.
- Bland sammen tomatpurè, karri, currypasta, melk og fløte.
- Hell dette over fisken og dryss på revet ost.
- Stek midt i ovnen ved 225 °C. i ca. 20 minutter.
Og da har man det ikke travelt lengre." — Ole Brumm
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar