Ikke akkurat sunt, men det er godt da !
Serveres rykende varm med ruccola påstrødd litt maldonsalt ღღ
Pizzabunn:
Sånn gjør du:
- Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
- Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen,
- tilsett nok mel så den blir smidig.
- La den heve i 45 minutter.
- Kjevl deigen ut på en smurt stekeplate.
- Hvis ikke stekeplaten vil ligge stille, er trikset å legge en bløt klut under den c",)
- 4 store smakstomater
- 4 ss tomatpurè
- 1 dl vann
- 2 ts hvitløk (Gourmet Garden)
- Salt & pepper
- Oregano & Basilikum
- 1 ss olje
Sånn gjør du:
- Del tomatene i biter, kok opp tomater, tomatpure, vann, tilsett litt olje og smak til med krydder.
- Bruk gjerne friske urter, men tørket går helt greit.
- Kokes i ca. 20 minutter.
- Kjør sausen med en stavmikser til riktig konsistens.
- Ytrefilet (rå) krydres med masse biffkrydder
- Rødløk, skåret i tynne skiver
- Søt paprika i ringer
- Champinjong
- Revet ost
- Bacon
Sånn gjør du:
- Smør på pizzasaus på pizzabunnen, legg på biff, rødløk, paprika, champinjong.
- Strø over ost, legg på rå bacon i biter.
- Stekes i ovn 225 grader i 20-25 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar