Biff & en touch av Asia = Lykke !!!
Mat kan ikke bli stor bedre !!
God, mør biff er toppers mat for en matelsker som meg.
Når jeg i tillegg blander inn asiatiske smaker, de 4 S'er :
Søtt, salt, syrlig og spicy = Mathimmelen ♥
Til 2 personer:
BIFF:
Mat kan ikke bli stor bedre !!
God, mør biff er toppers mat for en matelsker som meg.
Når jeg i tillegg blander inn asiatiske smaker, de 4 S'er :
Søtt, salt, syrlig og spicy = Mathimmelen ♥
Til 2 personer:
BIFF:
- 400 g ytrefilet storfe
- Salt & pepper
- 1 ss smør
- 1 ss sesamolje
- 1/4 isbergsalat
- 100 g sukkererter, deles i to hvis veldig store
- 1/2 stk rødløk, i tynne strimler
- 1 stk rød paprika, i tynne strimler
- 1/2 stk slangeagurk, i staver, fjern den bløte remsen i midten
- 2 ss grovhakket, frisk koriander
- Sesamfrø
DRESSING:
- 2 ss thai fiskesaus
- 2 ss lime eller sitronsaft
- 2 ss soyasaus
- 1 ss brunt sukker
- ½ stk finhakket, rød chili
- Skjær opp salat.
- Hakk rødløk, paprika og agurk.
- Bland inn koriander og sukkererter.
- Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
- Rør til sukkeret er oppløst, og bland dressingen inn i grønnsakene.
- Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal tilberedes.
- Krydre kjøttet med salt og pepper.
- Stek kjøttet i sesamolje, tilsatt smør på sterk varme til det begynner å piple blod på oversiden.
- Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem., trenger ca. 3 minutter på hver side.
- La biffene hvile i 5 minutter.
- Skjær dem i skiver og legg skivene over salaten.
- Dryss over litt sesamfrø ♪♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar