Her har jeg brukt mager kesam i paibunnen.
Paifyllet er laget med kyllingkjøttdeig og creme fraiche.
Paifyllet er laget med kyllingkjøttdeig og creme fraiche.
Serveres med salat, creme fraiche og tacosaus ♫♫
Spis & Nyt ♫♫
Til 4-6 personer:
Paibunn
Spis & Nyt ♫♫
Til 4-6 personer:
Paibunn
- 60 g smør
- 1,5 dl kesam, mager
- 3,5 dl hvetemel
- 3 ss vann
- Smuldre smør og mel.
- Tilsett kesam og 3ss kaldt vann.
- Elt deigen til alt er blandet og deigen myk og smidig.
- La stå i ca. 1 time i kjøleskapet. Du kan gjerne lage den kvelden før og legge den i plast i kjøleskapet til neste dag.
- Kjevle ut deigen og legg den i en paiform, som dekker hele formen.
- Prikk bunnen med gaffel og skjær bort det overflødige rundt kantene.
- Forstek bunnen nederst i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
- 600 g kyllingkjøttdeig
- 1 pose tacokrydder
- 1 box hakket tomat
- 1 egg
- 1/2 dl melk
- 2 dl creme fraice
- Revet ost
- Stek kyllingkjøttdeigen, bland inn tacokrydder og hakket tomat.
- La det småkoke noen få minutter.
- Hell blandingen over den forstekte paibunnen.
- Visp sammen egg, melk og creme fraice, hell blandingen over den forstekte paibunnen.
- Dryss over revet ost.
- Stekes ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Paibunn ♫♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar