Jeg har brukt kjøttdeig av svin i denne oppskriften, men kjøttdeig kan gjerne erstattes med pølser eller rester fra kjøtt og kylling.
Bondeomelett er perfekt restemat med kokte poteter, grønnsaker og kjøtt, som stekes i en ovnspanne ♫♪
Server gjerne omeletten med godt brød og salat !
Du trenger:
- 800 g kjøttdeig av svin
- 2 ss smør
- 10 stk egg
- 2 dl lettmelk
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 300 g kokte poteter
- ½ stk purre
- 2 stk tomat
- Oregano, gjerne frisk
- Stek kjøttdeig i en stekepanne med smør
- Pisk sammen egg, melk, salt og pepper.
- Skjær poteter, tomater og purre i skiver.
- Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form.
- Hell over eggeblandingen.
- Legg tomatskivene på toppen.
- Strø over oregano
- Stekes i ovn på 220°C i 20-25 minutter.
- La den hvile noen minutter før servering.
Klar til steking ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar